Enkle måder at spare penge ASIC’S MoneySmart

Husk på, at nøglen til succes er at være bevidst om hvordan du bruger dine penge og skære ud de dårlige vaner. Hvis du er i en virkelig dyre pensionsfond, vil du betale mere end $200.000 i gebyrer over 40 år. Gebyrer er ikke den eneste faktor til at kigge efter, men de er lige deroppe. Investeringsafkast kan variere meget fra år til år, og en superstjerne manager et år kunne være en dud næste. Den eneste konstant gennem gode tider og dårlige er, at gebyrer konstant skår væk på din reden æg.

Hvis låntager — din ven, familiemedlem, betydelige andre, hvem — misser betalinger, din kredit score vil tage en springet, långiveren kan komme efter dig for penge, og det vil sandsynligvis ødelægge dit forhold. Plus, hvis banken kræver en medunderskriver, banken tillid ikke til personen til at foretage betalinger. Bonus tip til forældre: Hvis du bliver bedt om at cosign et privat lån til din college studerende, først kontrollere, hvis dit barn har maxed ud føderale lån, tilskud og scholarship muligheder.

Hvis du medbringer saldi på kreditkort eller gemme kort, gennemgå din saldi og dine månedlige betalinger. Hvis du har en balance på omkring $1.000 på ét kort, kan du gøre $30 månedlige betalinger. Finde en måde at betale denne balance med en bonus fra arbejde, en tilbagebetaling af skat, eller ved at øge dine betalinger. Når du har betalt af på denne gæld, har du $30 mere at arbejde med hver måned. Brug denne fremgangsmåde på din næste mindste gæld, fjerne det og du vil frigøre endnu flere penge hver måned.

Hvis du har et bjerg af gæld, kan undersøgelser viser afdrage de lille gæld give dig tillid til at tackle de større virksomheder. Du ved, ligesom afbetale et beskedent balance på et stormagasin kort før det bliver til kortet med den større balance. Naturligvis, vi plejer at anbefale skår væk på kortet med den højeste rente, men undertiden psyching dig op er det værd.

HÅR nedskæringer – mænds hår er virkelig nemt for at skære (hvis du kan lide det kort – jeg har skåret min mands hår i år) en kit på Walmart koster omkring $20, det samme eller mindre end det koster for at få en klipning. Kits er meget nem at bruge og kommer med vedhæftede filer til at gøre dit hår den samme længde hele vejen rundt.

Hvis du bruger kreditkort, betale dem fuldt ud hver måned. Det er en myte, at du skal holde en balance for at opbygge dit kredit, du kan bygge din kredit ved hjælp af et kreditkort og betale det i fuld hver måned. Jeg har aldrig haft et kreditkort, så jeg ikke kan tale med point eller belønning værdi, som du får fra at bruge dem. Jeg ved, at kreditkortselskaber ikke ville være i erhvervslivet, hvis alle betalte off deres kort i fuld hver måned. Lad det være dig!

Hver uge og i slutningen af måneden, tage et kig på dine transaktioner. Dette er et par fordele. For én, vil du kunne få øje på eventuelle mistænkelige transaktioner. Som tidligere nævnt er identitetstyveri og bedrageri løbet løbsk i dag, så skal du beskytte dig selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*