Tag Din Scout Troop Til Washington DC

Der var en masse kommunikation er nødvendige for at koordinere og planlægge alle vejledninger. Det er ikke vanskeligt at planlægge og booke en uafhængig tur til Egypten, men de fleste rejsende er klar over, når de får der, at Egypten er ikke et nemt sted at navigere, selv hvis du taler flydende arabisk. De fleste måltider og aktiviteter er med i prisen, men Alexandria er ikke (det er en valgfri udvidelse tour). Turist deltagelse i de kulturelle aktiviteter, som er valgfri for alle. En one-stop sted for alle de seneste nyheder, Tips og ideer, bedste Budget, rejser ,Billige Hostels og Hjemme-ophold, hot Turist pletter . Bemærkelsesværdigt: Internationale flyvninger er altid inkluderet på Venligt Planet ture. Bemærkelsesværdigt: Abu Simbel med fly er inkluderet i “komfort” tur (det er ofte en $300 over ture), men en masse andre templer og museer, afbudsrejser juli kan du ønsker at besøge er ikke.

Du Bør Vide: HAVRE ture virke dyrere end de er, fordi de omfatter flybillet (i de fleste tilfælde, kan du få en billigere rejse, hvis du booker din egen flyrejser, men så er du nødt til at få dig til hotellet ved ankomst). Denne artikel vil dække den indledende planlægningsfase, herunder udarbejdelse af budget, køber flybilletter og booking af din bolig. Deres grundlæggende ture er overkommelige i pris og dækning til de største seværdigheder, herunder et par nætter i Cairo, og et krydstogt på Nilen. Hotel accommodations er høj klasse, herunder Winter Palace Luxor, den Old Cataract Hotel i Aswan, og Marriott i Kairo.

Frygtløse tilbyder forskellige former for budget ture, herunder nogle virkelig billige muligheder for at trække backpackers og giver dig mulighed for at se, Egypten og endda besøge Hurghada i to uger for under $1.500. En tur til Abu Simbel med en overnatning er inkluderet, hvilket giver dig mulighed for at besøge templer senere på dagen, når de fleste andre rejsende, er for længst forbi. Du Skal Vide: de Fleste middage er ikke inkluderet i prisen (bortset fra på krydstogt), men som giver dig mulighed for at udforske en smule længere væk. Du Bør Vide: turen fra Kairo til Aswan, er ved overnatning sovekabine toget, så holder det i tankerne (om “komfort” tur, du flyver tilbage i Luxor, men på “Eventyr” – ture, du kan tage toget tilbage).

Du Bør Vide: Der er masser af valgfrit tilbehør på de Bedste af Egypten & Nile Cruise-pakke, herunder tur til tempel kompleks i Abu Simbel, som tilføjer $300 på prisen; det krydstogtskib, der er pålidelig og komfortabel, men på ingen måde luksuriøst, og du vil være en af flere grupper, som slet ikke er ualmindeligt. Bonus: at Han ikke engang behøver at eje en Kindle at få sin fylde af e-bøger, lydbøger og podcasts-app ‘ en kan anvendes på næsten enhver enhed, herunder telefoner, tabletter og bærbare computere. Og du får en masse for dine penge, herunder et sjældent besøg til Dronning Nefertari ‘ s Grav i Dronningernes Dal, som er både dyrt og ikke er åbne for offentligheden på alle tidspunkter. En længere end gennemsnittet krydstogt betyder, at du vil komme til at besøge Dendera Tempel kompleks i Qena og Esna templet, som ikke er på de fleste cruise ruter.

Hvis du er på udkig efter en rimelig pris, komfortabelt, lille-gruppe tur, du vil være mere end tilfredse med Venlig Planet. Hvis du er mere til kunst, kan du besøge Museum of Modern Art (MoMA) på en fredag eftermiddag, når der er gratis adgang, eller drage fordel af lørdagens “Betal Hvad Du Vil” på Guggenheim. Nyd din tur, og husk, at det er helt acceptabelt at spise din vægt i gelato, mens du er der. Det er din guide, men der vil gøre eller bryde din rejse til Egypten, og at have den samme person med dig under hele din rejse er den reelle fordel af en tur. Disse selskaber vil hjælpe dig med at få mest ud af din tur af en levetid til Egypten. Lave en 10 min gåtur til Haji Lane fra Bugis Junction og blive mødt af vægge med graffiti kunst, eklektisk butikker og cafeer hele vejen rundt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*