Sådan kan gratis lydbøger overdrive forvandle dit liv

Er du på udkig efter gratis lydbøger? Læs videre! Jeg har et par anbefalinger til dig. Lydbøger er meget populære i dag. Lydbøger ligner podcasts, men de læses lige gennem din computer uden behov for en medieafspiller. Du kan nemt få gratis lydbøger via dit eget bibliotek (hvis du allerede har bøger i dit bibliotek), eller du kan købe bøger i det offentlige rum eller lydbøger online.

Der er flere steder, du kan kigge efter gratis lydbøger. RSS Feed – Dette er nok den hurtigste og nemmeste måde at få en masse lydbøger leveret til din ereader i en kort periode. Du skal blot abonnere på en RSS-feed og derefter eventuelle nye opdateringer vil blive leveret til din ereader. Et eksempel på dette ville være den gratis Audible podcast du kan lytte til på den gratis lydbøger liste, jeg har linket nedenfor. Disse former for opdateringer er meget hyppige og er gode for dem, der har et stort bibliotek med bøger at opdatere.

Lydbøger kan også findes i dine lokale biblioteker. Mange offentlige biblioteker tilbyder gratis lydbøger, som du kan låne ved at præsentere en kopi af dit id-kort. Hvis du har et abonnement på nogen af de store bogklubber, tilbyder bibliotekerne sandsynligvis flere titler i deres samling. Det er virkelig ikke svært at finde mindst én lydbog i dit lokale bibliotek, som du måske nyder at lytte til. Derudover tilbyder mange af dine lokale biblioteker gratis lydbøger som en del af en kampagne for en ny bog, en særlig begivenhed eller en cd, du måske vil købe.

Et andet godt sted at søge efter gratis lydbøger er internettet. Det eneste, du skal gøre, er at finde et websted, der tilbyder gratis lydbøger og begynde at abonnere på dem hvor du kan se linket her viser dig hvor du kan lytte til den gratis. Oftest vil du være i stand til at vælge mellem et bredt udvalg af klassikere som Ringenes Herre, Twilight og andre populære titler. Der er endda websteder, der tilbyder gratis lydbøger direkte fra Audible arkiverne, som kan være et interessant valg.

Hvis du foretrækker at lytte til lyde som normale cd’er, vil du nyde online lydbogsindstillingen. Du kan enten lytte til de gratis lydbøger direkte gennem din computer (ved hjælp af noget som Quicktime eller RealPlayer), downloade dem direkte fra hjemmesiden eller brænde dem på cd eller gemme dem på dine harddiske. Begge muligheder vil give dig en fremragende lytteoplevelse, da ordene kommer til live på din iPod eller MP3-afspiller.

Lydbøger er en fantastisk måde at udvide din lytteglæde, og jeg anbefaler at bruge en eller alle af de gratis ressourcer til rådighed for dig. Hvis du allerede ejer et stort bibliotek af bøger, ved du, hvad du ellers kunne gøre med alle de store titler? Hvorfor ikke oprette et bibliotek med alle dine yndlingstitler og drage fordel af de gratis lydbøger, som overdrive tilbyder? Hvis du gør det, vil du aldrig løbe tør for nye ideer til at læse eller lytte!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*