21 måder du kan skære mad, boliger og rejser regninger

Alle kan gøre deres finansielle liv ved at finde måder at spare penge. Den vanskeligste indsats, der har krævet er for dig at tage det første skridt. Her er 10 tips til at spare penge denne feriesæson. Grunden til de fleste mennesker har brug for en co underskriver er fordi de har en rekord for ikke betale gæld, manglende betalinger og betale for sent. Co underskriver for dem er ligesom betting-på en miste fodboldhold. Er der en mulighed for, at de kan vinde? Sikker på. Men historisk set, de har vist sig for at være upålidelige, så det er nok en god ide ikke at satse på dem.

Og hvad hvis du overleve på sigt af politikken? Ja, tillykke! Er du stadig i live. Det er store nyheder. Forhåbentlig, du har været at spare nok i den periode, som du har så mange penge, at du ikke behøver en anden forsikring til at tage sig af dine kære, når du dør af gamle alder.

Undgå at købe elementet købmand for pr. dag basis. Prøv at lave en liste for hele måned og købe dagligvarer for hele måneden. Dette hjælper også ved at gøre brug af rabat kuponkoder. Der er mange steder nowaday hvor du kan foretage en ordre for bulk købmand på en gang og du vil være berettiget til bulk rabat. Er det ikke en god måde for shopping samt spare penge på de fornødne things.

Jeg købmandsbutik på Aldi’s, det er meget billigt i forhold til steder som kroger og Walmart selv. Jeg sætter $5 om ugen på min opsparingskonto ikke ifs, ands eller men’er. Jeg forsøger at gøre det meste af mit ærinde kører i en tur hvis det er muligt. Jeg køber alle mine toiletartikler og rengøringsmateriel fra Dollar General, de har navn mærke produkter også for mindre end hvad Kroger ønsker. Jeg køre en ældre bil, som jeg betalte penge for, så jeg har ingen bil betalinger. Jeg har en housepayment, der omfatter skatter og forsikringer og min betaling er virkelig en stjæle på lige under $300 om måneden. Det er fordi jeg fik en hel del på huset.

Bruge penge til at vokse i din karriere ved at gå til konferencer, tage kurser, læse bøger eller noget andet specifikt for dit job. Det kan føles som du ikke ønsker at bruge pengene på noget som dette, men hvis det skubber dig uden for din komfortzone og får dig til at gå videre i din karriere, er det normalt pengene værd.

Vi slukket magt strips til vores entertainment system, som består af en DLP-projektor, surroundsound og XBOX360, hver aften til den seneste faktureringscyklus for vores elektriske. (Heldigvis, så jeg læser meter så jeg vidste, hvornår man skal starte.) Bare skære stand-by”magt på disse enheder reduceret vores elregning af næsten $50 dollars i en måned.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*