Forhindring af standard for studielån

Der er flere måder, du kan gøre for at forhindre debut af studielån misligholdelse. Det er bare en eller anden måde nødvendigt for dig at sætte din interesse og indsats for at forhindre det. Her er de mulige måder, du kan overveje:

1. Sørg for, at du forstår dine lån muligheder samt de relaterede ansvarsområder forud for at tage en studielån.

2. Foretag blot dine betalinger til tiden.

3. Hvis det er muligt, skal du straks informere din långiver eller tjenesteudbyder om nogen af de mulige justeringer, der kan påvirke tilbagebetalingen af dit studielån. Hvis du flytter eller ændrer din adresse, vipbanks så lad dem det vide. Sørg også for, at de kender navneændringer, som er meget muligt på grund af ægteskab; graduering eller afslutning af studierne fravær og overførsler til en anden institution.

4. Hvis der opstår visse økonomiske vanskeligheder, skal du prøve at overveje at ansøge om udsættelse eller hengiven kendelse på dine lån. Mange eksperter foreslår ofte, at det er meget bedre at udskyde dine betalinger end at gå ind på standardstatus. Sammen med dette, så spørg din långiver eller tjenesteudbyder om de tilgængelige muligheder, mens du stadig foretager betalinger, før du indtaster standardstatus for dit lån. Bemærk altid, at når du misligholdes, vil du ikke længere være i stand til at få en udsættelse eller Overvær.

5. Hvis for eksempel du har problemer med at gøre dine betalinger, så prøv at kontakte din långiver, da de kan være i stand til at foreslå en alternativ tilbagebetaling muligheder for dig. Nogle af de mulige muligheder omfatter gradueret tilbagebetaling, indkomst følsom tilbagebetaling, samt indkomst betinget tilbagebetaling. Bemærk også, at de typer af tilgængelige tilbagebetalingsmuligheder i øjeblikket afhænger af, om den studerende lånet blev udstedt under FFELP eller FDSLP eller direkte studielån programmer.

6. en studerende lån konsolidering kan betragtes som en anden måde at forhindre studielån misligholdelse. Kombiner alle dine uddannelsesmæssige lån i et stort lån, da dette giver dig chancen for at sende dine betalinger til blot én långiver. Hvad mere er, kan du være i stand til at forlænge lånets løbetid for at mindske størrelsen af dine månedlige betalinger.

7. du skal blot holde optegnelser om din studielån. Hvis det er muligt, kan du prøve at sikkerhedskopiere kopier af alle dine breve, annullerede checks, egenveksler, udbetalings meddelelser og nogle andre nødvendige formularer i en filmappe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*