Dette skal du have, hvis du ønsker et flot og trendy hår-look

De fleste mennesker, omend du er mand eller kvinde, ønsker at være med på moden, når det kommer til den sidste nye frisure. For at kunne være med på moden kræver det i mange tilfælde, at man har det rigtige udstyr eller de rette hårprodukter. Denne artikel fokuserer på de vigtigste redskaber og hårprodukter, det moderigtige hår-look kan forudsætte.

Føntørreren

En føntørrer er for de fleste kvinder en helt og aldeles uundværlig ting. Føntørreren gør hårtørring simpel, effektiv og hurtig og bliver derved svær at undvære for kvinder med langt hår. Føntørrer fås i en lang række af forskellige brands og i flere prislejer. Testoverblikket har samlet tests af robotstøvsugere og føntørrere, hvor Björn Axen AC 2000 bliver fremhævet som et af de bedste produkter på markedet.

Shampooen er vigtig

En forudsætning for at kunne have et flot og moderne hår-look er først og fremmest et sundt hår. Her gælder det om at have en god og nærende shampoo, som b.la. er i stand til at give håret glans og modvirke tørhed.

Glattejern og krøllejern

Et glattejern er svær at undvære for de fleste kvinder med langt hår. Dette er, ikke kun når det kommer til at flade håret ud, men også fordi glattejernets varmelegeme kan hjælpe med at style håret i mange frisurer. Hvis man ønsker store flotte krøller i sit hår, kan et krøllejern ligeledes være en af de produkter, der kan være svær at undvære.

Voks

En mand som ønsker det moderne hår-look bør også have en hårvoks af høj kvalitet. I mange tilfælde vil valget af hårvoks naturligvis afhænge af det enkelte individ, men som hovedregel bør de fleste mænd efter en god allround hårvoks. En god allround hårvoks kan være ID’s Extreme Titanium, som både har en god duft og en styrke, som kan holde håret på plads i mange af døgnets timer.