3 grunde til at komme ind i aktiemarkedet lige nu

Som et samfund Rose vi folk, der gør det rig på aktiemarkedet. Forskellen er, at, som en ny investor, vil du sandsynligvis købe et mindre antal aktier end Buffett. Igen, sandheden er, at hvis du investerer støt over de næste 30 år, du kan (og faktisk sandsynligvis vil) blive rig gennem aktiemarkedet returnerer… men der er over 30 år.

Jeg har altid ønsket at få gang i bestande n’ obligationer men havde ingen freaking anelse hvordan og fleste af oplysninger, der er enten for avanceret læring eller ligefrem forkert. Mange begyndere begynde ikke at investere fordi de tror, de har penge nok.

Det er en stiltiende anerkendelse af, crowd psykologi, som er ansvarlig for vilde udsving i aktiekurserne, kan nogle gange være meget sværere at forstå end lovene i fysik, hvilket han gjorde så meget at trævle. Udbytte geninvestering planer (drypper) og direkte aktiekøb planer (DSPs) omgå mæglere (og provisioner) ved at købe direkte fra selskabet agenter.

START en god virksomhed at faktisk hjælper folk. Så vigtigt at investere på din egen tidshorisont, risikovillighed og returnere behov snarere end blot picking bestande baseret på hvad TV kloge hoveder siger. Langt flere mennesker vil blive rig gennem en forretning, som de begynder og tjene en stor levende fra og sælge en dag for en velvoksen fortjeneste, end ved at spille markederne.

Investering handler om at tjene penge, og det er temmelig svært at gøre, hvis du er bange for at vove sig væk fra den sikre vej. Du ser, når aktierne er udstedt på et sekundært marked, de er ved at blive udstedt af virksomheder, der skal opfylde meget strenge notering krav.

For mange investorer spinde lige deres hjul, forsøge at investere idet dårlig investeringsbeslutninger, der ender med at miste en masse af deres afkast. Over tid, og fordi det større aktiemarkedet består af tusindvis af virksomheder, sandsynligheden for dem alle gå til nul er ikke godt.

Investere i aktier og blive rig: ved at begrænse tab og maksimere gevinster, du kan blive rig ved handel og investering i aktier. Denne sweater er også perfekt samtale starteren, der vil få folk taler om blockchain, investere og fremtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*